Snídaně č. 24 – Tři roky života

Tři roky nám s Petrem trvalo znovu zasednout a probrat zase trochu život. Pro ty z vás, kdo Petra neznáte: setkávali jsme se před kamerou od března 2011 a za tu dobu natočili 22 + 1 sérií lavičkovo-kavárenských debat o životě, o nové práci, o rovnováze, o zdraví,... prostě o radostech a strastech života v dnešní době pohledem třícátníků/čtyřicátníků.
Všechny snídaně naleznete ZDE. Toto pondělí jsme se setkali po tříleté odmlce a chtěli si popovídat o tom, kam jsme za tu dobu došli. Jak to povídání dopadlo, posuďte sami :-).

Snad to pro vás bude příjemné a obohacující. Pro mě rozhodně bylo. Kromě toho, že jsem měl možnost pobýt s blízkým člověkem/kamarádem mě nepřestává fascinovat vědomí toho, že nám jde s Petrem víceméně o jedno. Naše cesty však v mnoha aspektech nemohou být různější. Přesto - zdá se mi - mohou být inspirací.

Za tu dobu, co Snídaně existují opakovaně žasnu na vším tím zájmem, které tento "pořad" vyvolával a stále vyvolává. Nad tím, kolik lidí se nám oběma za poslední tři roky ozvalo s tím, kdy budeme pokračovat nebo kolik jich za ta léta na naše povídání napsalo svůj názor.  Moc si toho cením. Díky za to.

snimek-obrazovky-2013-08-18-v-7-49-47-pm

Tak tedy dobrou chuť a mějte se hezky!

P.S.1: Ještě cca týden - do 15.9., do půlnoci je možné se hlásit na podzimní cyklus setkání s názvem „Život v 21.století“ za výhodněných podmínek nebo na jednotlivé přednášky zvlášť: 4.10. Život bez škatulek, 3.11. Důlek a 6.12. Svobodná firma.

P.S.2: 30.9. pak končí možnost přihlásit se na podzimní workshopy: na Důlek aneb, jak si vytvořit práci, která pro vás bude smyslu-plná a pro druhé užitečná, 19.-21.10 a na: Tvrdě, kamarádsky nebo jinak? neboli jak v sobě probudit schopnost vést druhé, 26.-27.10.2016.

P.S.3: Připomínám, že jsem minulý týden poslal svůj první newsletter – mrkněte ZDE, jak to vypadá. Pokud o něj (cca 6-8x ročně) stojíte, objednejte si ho zde.