Rozhovor o úspěchu, štěstí, práci i o obyčejném životě & P.S.: Obživa

Když se rozhlédnete okolo, nemůžete si nevšimnout, kolik lidí se všude probouzí a kolik iniciativ na polidštění života se děje zezdola. Jednou z nových je projekt video-rozhovorů Leap Makers, který si dal do podtitulku: Vracíme Čechům důvěru v sebe i ostatní. V našich projektech motivujeme lidi překonávat své hranice a naplňovat svůj potenciál. Měl jsem tu čest, že mě kluci vyzpovídali mezi prvními. Bylo to moc príma letní povídání. Mluvíme o úspěchu, štěstí, práci i o obyčejném životě. Zaposlouchejte se. 

  • Rozhovor si můžete pustit i v jakékoli podcastové applikaci pod názvem "Rozhovory z Česka" - iTunes (Apple Podcasts), OvercastPlayer FM nebo Spotify

P.S.: K tématu Obživy přikládám článek z aktuálního čísla Pravého domácího časopisu, kde je o našem projektu vše potřebné: 

Zde je video-záznam z první besedy se zájemci o členství: 

........

Na Linktree najdete všechny mé články, které uveřejňuji na pěti blozích, do kterých přispívám. V případě, že čerpáte z mé práce a chtěli byste vyrovnat energie - zde je možnost poslat mi libovolný finanční příspěvek na transparentní účet číslo: 2400493472/2010. Dar za dar. Díky. 

Tomáš HajzlerLinkTreeFBIGLiYTZprávy ze životaKnihy 
Moje nová kniha: Dobrý život ve stínu konzumní společnosti