Zažitek blízkosť smrti

Zažite blízkosť smrti

Nadpisom nie je myslené, aby sa niekto pokúšal zabiť, ale aby vyskúšal niečo, o čom si myslí, že je pre neho životu nebezpečné… napríklad prekonať strach z výšky vylezením na vysoký komín a podobne. Každý to, čoho sa bojí a čo je uskutočniteľné. Prečo? Pretože človek musí VEDIEŤ, že jedného dňa zomrie, ale v žiadnom prípade sa smrti NESMIE báť.

Hlavním motivátorem v tradiční firmě je právě strach. A strach ze smrti patří k těm největším, který my lidi máme (přestože si to většina lidí nikdy neuvědomí). Podvědomě řídí většinu našich rozhodnutí a my se pak ve stáří divíme, co že to byl za život.

Jako krok č. 1 na cestě k omezení tohoto strachu si zkuste odhadnout, kdy zemřete. Kromě svého data narození tak získáte i datum úmrtí. Je pravděpodobné, že tato informace vám otevře zcela nový pohled na život. Nejpopulárnějším místem na našem webu je právě test, který se jmenuje „Kolik máte času?“, který vám dodá konkrétní termín vašeho úmrtí. Navíc si můžete stáhnout odpočítávadlo, tj. kolik vám zbývá let, dní, minut a sekund jako spořič pro váš počítač. Jen pro informaci – tento test si denně udělá 2–3 tisíce lidí.

P. S.: Možná postačí připomínka toho, že jsme smrtelní. Pokud je to váš druh humoru, zvažte zaslání parte svým blízkým.