Operační program: Lepší Česko

Vloni mě na TEDxu v Bratislavě zaujal Jakub Ptáčín s Operačným programom: Krajšie" width="560" height="315" frameborder="0" allowfullscreen> Slovensko. Řekl jsem si, že by se mi podobný občanský manifest taky líbil a rozhodl jsem se ho sepsat do deseti bodů v rámci Tišnov žije. Byla tam kamera, a tak se na to podívejte. Je to možná trochu dlouhý a upovídaný, ale třeba v tom najdete i něco pro sebe nebo to spolu propracujeme k větší dokonalosti. Je to o tom, jak žít svobodněji (více po svém) a zároveň zodpovědněji (více prospívat a méně škodit). O tom, jak (lépe) žít a (více) nechat žít. 

Moc ocením jakoukoli diskuzi, polemiku a doplnění. A pokud vám to dává aspoň trochu smysl i (roz) šíření. Tady najdete k přednášce slajdy:

Tento týden mám poslední workshopy. Včera s moc prima partou lidí z Preciosy a čtvrtek a pátek podzimní Leadership. Pak už do března snad nic přednášecího a workshopovýho. Do vánoc, ještě dvě neformální besedy - 4.12. důlkaři a 10.12. o svobodě v práci.  Kromě toho už plánuji dělat pouze na knize 13000 dní. Zde je plán prací z před-minulého týdne, kterým ten proces finalizace řídí moje editorka Hanka Valentová. Přikládám, pokud by vás to zajímalo. A jestli jste ještě nepsali Ježíškovi, podívejte se na naše knihy. Mějte se hezky!