O vstřícné škole

Tento rozhovor vznikl před třemi týdny v Biozahradě na Vinohradech. Ondřej Hausenblas bude na Svobodě NaŽivo osobně přítomen až odpoledne, a tak jsme před–natáčeli jeho přednášku. A při té příležitosti vznikl i tento rozhovor. Pokud se pohybujete v oblasti vzdělávání, Ondřeje jistě znáte. Pokud je pro vás jeho jméno nové, zaposlouchejte se do jeho myšlenek. Podle mého názoru jsou více než šíření hodné. Kamera: Libor Kozák.

P. S.: Včera jsme se sešli (téměř) všichni na ladící schůzce v dejvickém Vysmátém koťátku viz pár fotek. Sám jsem koukal, kolik je třeba na organizaci jednoho takového dne (Svoboda NaŽivo) lidí. Taky jsme měli finální schůzku nad dramaturgií dne. Ještě čekáme na přednášku Martina Černohorského, Traci Fenton a Ricardo Semlera a program je hotov. V tuto chvíli je přihlášeno 333 účastníků. Dnes a zítra jsou ještě vstupenky za původní cenu.

P. P. S.: Co se týče našich knih moje Peníze nebo život jedeme stylistickou korekturu, po které ještě následuje jazyková. Ilustrace jsou hotové viz zde. Na čem dnes záleží? od Garyho Hamela se posouvá náš překladatel Viktor Jurek je již druhý týden v nemocnici. Sedmidenní víkend od Ricardo Semlera Dáša Brejlová se do měsíce pouští do překladu.