Musíme to opravit!

Víte, jak silničáři hlásí u většiny děravých silnic, že to "MUSÍ OPRAVIT" (viz fotka níže)? Mně vám nějak poslední dobou chybí trpělivost a myslím si, že to i jinde (po vzoru našich silničářů) "MUSÍME OPRAVIT" (viz 10 důvodů, proč pracovat jinak).

Slovo "MUSET" já teda vážně nemusím, často cituji Ellisovu "musturbaci" a všelijak jinak se mu vysmívám, ale nějak se mi poslední dobou dere do úst.

A tak jsem dnes vytáhl foťák, vyrazil do lesa nad naším domem a zkusil - po dlouhé době - udělat aktivistické video. Jak se mi to podařilo nebo nepodařilo, posuďte sami. I s "hejtry" počítám :-(.

Buď jak buď mně dochází, že to kam kráčíme fakt není moc dobře. Na druhou stranu slyším a pozoruji stále zřetelněji, že dělání dobra je dobré pro byznys (rozuměj, pro vydělávání peněz). Já do konce roku chystám ještě pár veřejných přednášek a také připravujeme dvě konference a jsem v hloubi duše rozhodnutý je pojmout aktivisticky. Tj. nesmí to být žádná sucho-přednáška, žádná sucho-konference a nazdar, jde se domů... Prostě to MUSÍME OPRAVIT!" Tj. pojďme se pobavit o tom, co pro to kdo můžeme udělat - každý ve své práci, ve svém manšaftu, ve své firmě. Pokud vám to dává alespoň trochu smysl, zaregistrujte se na to, co dovoluje váš kalendář:

26.9. – přednáška Svoboda v práci, Bratislava
16.10. – přednáška Svoboda v práci, Praha
18.10. - konference Svobodná firma, Praha
12.11. – přednáška Peníze, nebo život?, Košice
18.11. – přednáška Peníze, nebo život?, Praha
20.11. – konference Sloboda NaŽivo, Bratislava

Co se týče bratislavské Slobody Naživo, registraci spouštíme zkraje příštího týdne - nechte na sebe kontakt, ať o tom víte jako první. Prvních 50 přihlášených (cena je v relacích loňské Svobody NaŽivo - 99 euro) si může k ceně vybrat jednu z našich knih. Dnes jsme si s jedním pražským kamarádem (který se původně vymlouval, že nepojede neboť je pro něj prý Blava z ruky), že bychom mohli vypravit společný bus/y či vlak a cestu pojmout jako warm-up party. Stejně tak třeba z Košic či Ostravy. Co na to říkáte?

Ať tak či onak, pokud se mnou sdílíte moji urgenci, prosím sdílejte tento blog či pouze video, mrkněte se na jednu z šesti přednášek a konferencí, pojďme se na některé/některých sejít, dát hlavy dohromady a pořádně tady tím pohnout. Dost bylo řečí, MUSÍME TO OPRAVIT!