Registrace na Svobodu NaŽivo (8. 11.) zahájena!

Tak a je to tady. To, co jsme vloni zkusili poprvé a co se pro nás záhy stalo událostí roku, je tu letos znovu. Před chvílí jsme zveřejnili web Svobody Naživo 2012 a s tím i registraci. K volnému prodeji je (stejně jako loni) přibližně 450 lístků. Web připravili (stejně jako loni) především Lukáš Plíhal (Pospolu.cz), Adam Marčan (Naučmese.cz) a Kuba Jarabica (Blueweb.sk). Díky, pánové! Zveme vás tedy a já prosím, pokud vás to osloví „lajkujte“, „tweetujte“ (prosím o hashtag #svobodanazivo), ať se ve Vzletu sejdeme s lidmi, kteří tam OPRAVDU chtějí být. Díky!

Kdo tu nejste poprvé, víte, že nás pálí to, že většina lidí si v dnešní společnosti vydělává na život místo toho, aby žila. A že v důsledku toho podle všeho lidé fungují v průměru na 5 – 15 % toho, co v nich je. Považujeme to za nehorázné plýtvání a cokoli děláme, děláme proto, abychom to změnili.

Letošní Svobodu Naživo pořádáme proto, abychom pochopili nové souvislosti, nasáli inspiraci a ještě více se propojili s podobně založenými lidmi. Zjišťujeme, že je to pro nás jakési vyvrcholení celoročního úsilí (knihy, kurzy, přednášky, osvěta, workshopy nebo webové projekty jako svobodavpraci.cz a další). A tak se na listopad velmi těšíme a zveme vás. Zde je v kostce to s čím se na webu setkáte:

1. Filozofie – Podívejte se na to, proč děláme, co děláme a jakých principů se při přípravách držíme. Tím, prosím začněte: Proč? Viz Start with why.

2. Program – Místo programu naleznete zatím spíše torzo. Je to něco, co začínáme ladit a budeme na tom pracovat až do konce října tak, aby nám vše dramaturgicky sedlo s hlavní myšlenkou celého dne a pohledy jednotlivých řečníků. Vývoj sledujte zde na blogu nebo na facebooku či twitteru.

3. Řečníci – Stejně jako program, řečníky budeme dodávat tak, jak si s nimi potvrdíme jejich vystoupení, medailonek a fotku. Podobně jako u programu je to tedy část webu, jejíž vývoj sledujte zde nebo na facebooku či twitteru.

4. Místo – Stejně jako vloni se sejdeme ve Vzletu.

5. Účastníci – Vloni nám přišlo nadmíru užitečné propojit se s podobně smýšlejícími lidmi, a proto máme všichni i letos možnost zviditelnit svůj profil, připojit na sebe kontakt a pár informací. Samozřejmě to není nutné (viz registrace).

6. Partneři – Čím aktivněji se zapojíte, tím raději budeme. Existují tři možnosti. Dobrovolníků již máme více než potřebujeme, ale oceníme věcnou i finanční podporu a především to, že o nás řeknete, nebo napíšete druhým.

7. Ročník 2011 – Pokud jste nebyli vloni, nebo si jen pro sentiment chcete připomenout jaké to bylo, podívejte se do této části.

8. Registrace – Kromě registrace máte možnost objednat si triko či lněnou tašku s designem Alessandro Canu, kterou jsme ke konferenci připravili. Kromě toho máte v registraci možnost podpořit naše aktivity sponzorským darem. Moc vám děkujeme.

9. Manšaft – Myslíme si, že jeden den ve Vzletu může změnit svět. Minimálně svět mnohých z nás. Proto k jeho přípravě přistupujeme možná až příliš svědomitě. Zde jsou lidé, kteří na přípravách pracují.

Tolik k webu. Video z úvodu je sranda–sestřih našich několika snah natočit ve Vzletu smysluplnnou pozvánku (stříhal Skondr) a já se u toho tluču, kdykoli se na to podívám. Tak snad vás to také pobaví. Tu dokonalejší verzi naleznete na hlavní stránce webu. Díky, díky a případné dotazy prosím buď do komentářů či na: info@svobodanazivo.cz.