Máme roční narozeniny!

Máme roční narozeniny!

Foto: creamycakes

Už je to rok, co existuje tento blog. Jeho smyslem je pomoci dostat do života lepší rovnováhu mezi vyděláváním na život a životem samotným. Tj. zaměřuje se hlavně na čas strávený prací, tedy to nejčastější co děláme, když jsme vzhůru.

Za ten rok jsme publikovali přes sto článků, na které se podívalo přes 95 tisíc lidí*.
Zde jsou ty nejnavštěvovanější:

  1. Proč nemasturbovat na veřejnosti? 12257 návštěv
  2. Dělejte pouze to, co milujete! 3974
  3. Paul Potts 2332
  4. Zrcadlo sebepoznání 2107
  5. Proč je lepší být heterosexuál?1621
  6. Američan z Vysočan 1557
  7. Proč masturbujeme před ostatními? 1477
  8. Vyčurat, vykakat a do práce! 1465
  9. Carpe Diem 1366
  10. Žába a štír 1349

(*počet návštěv k 5.5.2008)

Mě osobně ten rok bavil a také jsem se u toho hodně naučil. A uvědomuji si, že jsem ani pořádně nepoděkoval všem těm lidem, bez kterých by tohle místo nevzniklo a neudrželo se při životě.

Díky Robertovi Peňažkovi (www.yinachi.com) za „peníze nebo život“ a klukům z www.outbreak.biz za úvodní nápad se do blogu pustit.

Hodně vděčný jsem Pepovi Šílovi (www.mozaika.bloguje.cz) za detaily, o kterých jsem neměl tušení a bez kterých bychom se ročních narozenin těžko dožili. Také Kubovi Ryvolovi ze Symbio za současnou grafickou podobu celého webu. Moc, moc Tomovi Libichovi, člověku, který pomohl spoustou dobrých nápadů a hlavně to všechno naprogramoval, uvedl v život a při životě dál udržuje. Hance Žertové (www.chovani.info) za pravidelnou editaci textů a velmi také Pétě (mojí manželce a kolegyni) za výběr textů a fotografií a hlavně za to, že se tu dvakrát týdně objeví čitelný příspěvek. Děkuji Martinu Vymětalovi za jeho trefné a obohacující příspěvky.

Za ten rok se tu objevilo přes šest set komentářů – mnohé z nich mě velmi obohatily. Díky tak Blackbeadovi, Zarzamoře, Martinovi, Janě, Jakubovi, Kosmonautce, Saajtovi a dalším pravidelným komentátorům.

Moc ocením, když napíšete, co to dalo vám. Cokoliv. Jaká témata vám přijdou nejpřínosnější? Jaká forma? Čemu byste se chtěli věnovat do větší hloubky? Jak podstatná je pro vás diskuze pod jednotlivými příspěvky? Jak bychom ji mohli ještě více rozvinout?