7000 kusů mimo systém?

Naše knihy jsme vydali s cílem dostat k co možná nejvíce lidem myšlenku svobody v práci. To je to, o co usilujeme. Kromě tohoto poněkud „maratónského záměru“ nám z projektu vypadl ale ještě jeden smysl. Pokud se nám podaří dostat celý náklad k lidem mimo zaběhlý distribuční systém (zde jsem vysvětloval důvody: O fair play), může vzniknout zajímavý příklad pro mnoho dalších tvůrců, kteří by rádi tvořili, ale současný systém je „obere“ natolik, že netvoří buď vůbec, nebo tvoří po nocích… Slyšel jsem o básníkovi, který místo skládání poezie zvedá telefony na call centru. Potkávám spisovatele, kteří místo psaní knih sepisují firemní směrnice. Znám muzikanty, kteří místo

Došel jsem názoru, že to jde líp. Že je možné (a pro přežití dokonce nutné) se živit tím, v čem je člověk nejlepší a co je zároveň jeho vášní. Pokud máte na svět podobný názor, pomozte nám dostat naše knihy k těm správným lidem (správným = aktivním, kteří buď myšlenku rozšíří dál, nebo ji ideálně zavedou do vlastního života/firmy) a třeba jenom přes blogy a sociální sítě pojďme ostatním lidem ukázat, že už není nutné „chodit do práce“, že už je možné se začít živit tím, pro co člověku buší srdce a pro co mu září oči. Vždyť to přece ani nemůže být logičtější! Proč bychom měli ještě v roce 2011 dělat něco jiného než to v čem jsme nejlepší?

O prodejích knih vás budu informovat – tady na blogu a vždy i přes Twitter a Facebook. Ohlasy jsou zatím extrémní – zpravidla nadšení nebo naštvání a chuť se současným stavem něco udělat. Cítím tak, že jsme na správné cestě.

P. S.: Pomoci můžete i tak, že „olajkujte“ (tlačítko „like“ nebo „to se mi líbí“) nebo „tweetnete“ knihy na stránkách. Aktuální info o tom, kde knihy koupit, je zde. Díky!