Bavlna & igelitky

Co jsem potřeboval říct, je ve videu (viz výše). V kostce si myslím, že podnikat je možné buď pro peníze (na prvním místě) a teprve potom z dalších důvodů. Nebo z jakéhosi vyššího principu a teprve potom pro peníze. Pozoruji, že druhá cesta je mnohem udržitelnější. Proto se ní i v Peoplecommu snažíme jít. Po „mrhání pracovním životem mnoha lidí“ jsou tu dvě další témata, k jejichž řešení chceme přispět.

Prvním je pěstování bavlny. Viz např. tento dokument:

A druhým je naše láska k igelitu všeho druhu – viz např. mé dřívější postřehy: Kdo za to může?O igelitkách a plastu či Okurky v igelitu.

Proto jsme na Svobodu NaŽivo (a dál) připravili trička (abychom začali upozorňovat na to, co to může znamenat kupovat oděvy z chemobavlny) a tašky (abychom připomínali, že s každým nákupem za námi nemusí zůstat hromada igelitu – více viz eshop. Jak trika tak tašky budou (pro účastníky Svobody Naživo) ve čtvrtek 8. 11. ke koupi ve Vzletu – viz Svoboda NaŽivo. Proces tvorby byla, je a bude dlouhá a fascinující škola. A výsledek stojí myslím za to. Díky všem kolegům z Veselé Nohavice (Martě a Michalovi), z Pospolu (Lukášovi a Kubovi), z Geekshopu (Vlaďce), z Peoplecommu (především Adamovi a Adamovi) a Alessandrovi.

Jakékoli otázky prosím do komentářů nebo mailem info@peoplecomm.cz. Díky.