Off-line & dva další letní rozhovory

Tento týden tu mám tři rozhovory se mnou. "Rozhovory se mnou" zní šíleně ego-maniakálně, ale nevím, jak jinak to nazvat. Mimochodem všiml jste si někdo, že se sem do blogu snažím psát jen jednou za týden, a to celkem pravidelně? Vždy v úterý +/- jeden den. Je to pro někoho fajn? Nebo spíš ne-fajn? Napište, prosím. Ať mám nějakou zpětnou vazbu. Díky.

V úvodu nahoře naleznete rozhovor ještě k tématu mého loňského/letošního pobytu mimo internetový a mobilní svět s Klárou Janicky z Českého rozhlasu. Bylo to fajn, třeba vás to pobaví, obohatí či jakkoli potěší. V rozhovoru “Ve velkých firmách to bylo skvělé. Jen svoboda tam nebyla.” jsem zkusil co nejstručněji a snad i věcně odpovědět na 37 otázek s tématikou svobody v práci. V rozhovoru Co je (dobrý) život? potom na dalších dvanáct osobnějších, více o životě. Mrkněte na to, zda vás tam něco zaujme.

Možná víte, že kromě svého blogu píšu od začátku prázdnin ještě do blogu naší školy. Publikuji vždy též v úterý. Dnes o Tomáškových křížalách. Najdete tam i video, ve kterém Tomáš Vejmola představuje svůj projekt na posledním setkání Život (i peníze) v HUBu.

Já se za dvě hoďky zavírám na týden na chatu k rodičům, kde chci dopsat na hrubo knihu 13000 dní - viz prinstcreen dole. Nemají tam internet (nejbližší je v budce uprostřed lesa, asi 2 km od chaty). Offlajn je nádhera. A online taky. Když jsou ve správný míře :-).

Snimek obrazovky 2014-08-17 v 15.03.49