Jak se mění svět práce?

Tuhle přednášku jsem měl v plus/mínus podobné formě v Praze, Ostravě, Žilině, Bratislavě, v Brně a bůhvíkde ještě. Naposledy v Brně byla kamera, a tak ji dávám k šíření. Pokud vás cokoli osloví, šiřte (máte-li kamarády ve státní sféře - na ministerstvu práce a soc. věcí, min. průmyslu, prosím pošlete jim na to odkaz). Jestli cokoli vidíte jinak, zapolemizujme si. Myslím si, že se jedná o téma, o kterém bychom jako společnost měli začít urgentně diskutovat.  Do této soboty 4.4. se můžete hlásit na třídenní workshop s názvem Najděte svůj důlek, který se koná 24.-26.4. někde ve středních Čechách (chatu momentálně hledáme). Je tam ještě pár míst. Více o tématu v knize Peníze, nebo život?.

Zde jsou obrázky k přednášce:

S Hankou Valentovou, editorkou knihy 13000 dní pracujeme intenzivně na finální podobě knihy. Před námi je ještě hromada práce a já do toho trávím většinu času přípravami příští Svobody NaŽivo. Prosím, držte nám palce. Jakmile se nám podaří, plánuji se pustit do knihy s tématem Nové práce, která by měla navazovat na Peníze, nebo život.

Jo a 26.4. v Praze určitě nepřehlédněte zpracování tématiky měnícího se světa práce formou nového cirkusu Mimo-provoz.cz či Mimo provoz. My s rodinou jdeme. Aktuální akce zde.