O práci s Davidem Chábem

Tohle byl zase moc milý rozhovor! Po více než roce (viz O nové práci a o minimalismu) jsme se znovu sešli s Davidem Chábem, abychom probrali téma nové práce a radostného života. David dokázal švihnout s tím, co dělat nechtěl a vybudoval si život, o kterém mnozí sní. Navíc o tom, proč, co a jak dělá umí i poutavě vyprávět. Posuďte sami. S Davidem se budete moci pobavit na živo 4.10. na diskuzním podvečeru s tématem "dobrého života", který se jmenuje Život bez škatulek.

Kromě 4.10. a Života bez škatulek je teď na podzim řada možností se potkat na živo. Život bez škatulek je součástí cyklů tří besed s názvem „Život v 21.století“. Kromě "Škatulek" tam patří ještě 3.11. Důlek a 6.12. Svobodná firma;
Pak jsou tu dva tradiční workshopy - Důlek aneb, jak si vytvořit práci, která pro vás bude smyslu-plná a pro druhé užitečná, 19.-21.10 a na: Tvrdě, kamarádsky nebo jinak? neboli jak v sobě probudit schopnost vést druhé, 26.-27.10.2016.

Newsletter si můžete objednat zde.

Tady se můžete - pro zajímavost - podívat na to, jak mohou vypadat tři dny věnované tématu nové práce na jarním Důlku - očima Nikoly Bruncové klikněte na fotku a prohlídněte si album:

Důlek - jaro '16