S Krkavčí matkou o smrti, životě a práci

Povídali jsme si včera s Krkavčí matkou. Právě jí vyšla (pro mě) velmi, velmi důležitá kniha s názvem "Moje milá smrti". Chtěl jsem jí za to poděkovat a vyptat se jí, co se o smrti a tím pádem hlavně o životě, naučila. Kdo jí znáte - víte, že má se smrtí poměrně nedávnou, intimní zkušenost, a že umí o svém životě poutavě psát.
Byl to moc milý a pro mě i objevný rozhovor. Zaposlouchejte se.

Při loučení jsem dostal svou osobní kopii s milým věnováním (níže). Knihu jsem otevřel hned v metru a cestou domů (což je asi hodina) jsem se od toho nedokázal odtrhnout. Já teda čtu furt, ale od dob Manifestu disfrutalismu se mi nestalo, že bych četl i za chůze (cestou z jedné zastávky na druhou).

Čte se to samo. Jedním dechem. Doporučuju!

P.S.1: Připomínám, že 20.9. bude ve Zlíně guru bez-odpadpadového života #zerowaste Bea Johnsonová, autorka našeho bestselleru Domácnost bez odpadu – viz Bea Johnsonová ve Zlíně a 19.9. bude v Praze (zde) a tam budu i já - tak na případnou shledanou.

P.S.2: Buďme ve spojení – nejlíp přes fejsbuk nebo newsletter. Mrkněte na další blogy, kam též přispívám: o budoucnosti podnikání (Slušný blog), o sousedské pospolitosti (Doma v Komořanech) nebo o dětech a vzdělávání (Monte blog).