Kniha Svoboda učení

Čau přátelé! Zde je krátké video z dnešního rána ve snaze představit naši novou knihu - Svobodu učení, která vyšla zkraje roku.
Jsem přesvědčený o tom, že v dětství se rozhodujeme o tom, jaký prožijeme život. Pokud tedy chceme v naší společnosti něco změnit, změňme na prvním místě to, jak přistupujeme k dětem a k jejich vzdělávání!
Pokud vás kniha zaujme, moc prosím, pomozte nám ji rozšířit k lidem, kterým může pomoci otevřít oči - řekněte o ní kamarádům, natočte o ní video, napiště o ní blog, dejte jí lajk nebo se podělte o s vůj názor na stránce knihy zde. Dííky!

Zde si zalistujte úvodem:

Tady si můžete knížku v 26 sekundách prolistovat :-):

Zbytek (fotky, videa a další informace) najdete na stránce knihy.

slide-novaskola

Knížku si můžete pořídit u nás v eshopu i ve dvou zvýhodněných balíčcích - buď jen se Summerhillem - příběhem první demokratické školy na světě - "Nové vzdělávání" , nebo i s,  momentálně snad nejlepší zprávou o stavu českého školství a vzdělávání, novinkou z pera Tomáše Feřtka z Eduinu Co je nového ve vzdělávání  - balíček Nová škola.

nove-vzdelavani

P.S.: Do zítřka, tj. do 20.1. se můžete hlásit za zvýhodněné ceny na dva jarní workshopy: Tvrdě, kamarádsky, nebo jinak? 11.-12.4. 2016 a Najděte svůj důlek 18.-20.4.2016. Pokud chcete dostávat info o zprávách zde na blogu, nechte na sebe kontakt: přihlášení k newsletteru.