Kde koupíte naše knihy?

svobodavpraci

Ještě před Guttenbergem byly knihy tím, co startovalo revoluce a měnilo svět. Ty správné rozbíjejí předsudky, snižují omezenost a otevírají mysl. Proto jsme se i v rámci snah o svobodnější a zodpovědnější pracovní prostředí rozhodli do naší části přinést několik knih o tom, jak pracovat, aby to bylo smysluplnnější a užitečnější. O tom, jak podnikat lidštěji a prospěšněji. Knihy si můžete objednat na stránkách našeho nakladatelství - Peoplecomm, na dalších několika místech na internetu a osobně potom v těchto místech v Praze, Brně a Ostravě. Aktuální seznam naleznete vždy na: "Kde koupíte naše knihy".

V Praze je to Biozahrada, Belgická 33, Praha 2 - Vinohrady zde:

bio zahrada2

 

A z venku:

0003739_kavarna-bio-zahrada

 

Dále Café Kafíčko, Míšeňská 10, Praha 1 - U Karlova mostu:

kaficko

nebo zevnitř, případně v jejich pobočce v Litomyšli.

Kafe Kafíčko

V Karlíně si můžete naše knihy vyzvednout v kultovní kavárně Divoké matky:

matky675

zevnitř:

Divoke-matky-kavarna-bar

či zde (někdy je to tam divoký):

divoke-matky2

Dále v HUBu, Drtinova 10, na Smíchově:

HUB-Praha-2

Knihu Zodpovědná firma (která je o Patagonii) zakoupíte pochopitelně i v pražském obchodě této firmy, Revoluční 1, u Kotvy.

541867f367bf55f0d5d60a00

V Brně je potom třeba zavolat Michalu Doubkovi - 722 920 026, Bašty 2, palác Padowetz a domluvit se, kdy se pro knížku zastavíte:

Palác_Padowetz_(02)

V Ostravě potom zajeďte do Hrabůvky, Horní 55, kde sídlí VIVA:

Připoj se - Viva Ostrava 13_3_2013 (3)

Na Slovensku je řada míst na internetu, kde se dají naše knihy pořídit - více ZDE. Přeji hodně zážitků při poznávání nových míst, radosti ze čtení a objevování toho, že žít (nejenom pracovat) se dá úplně jinak než je to dnes běžné. Pokud vás kterákoli z našich knih nadchne, prosím napište jí recenzi na její stránce a řekněte o ní kamarádům a kolegům. Na peoplecomm.cz najdete i tématické balíčky - Nová práceNová firma a Semco - tj. pokud vás zajímá určité téma, můžete si ho nyní koupit výhodněji.