Přátelé, hlásím, že kniha Kapitoly z dospělé ekonomie od Kateřiny Varhaník Wildové je venku!
Doporučuji všem, kdo se chce lépe vyznat v dnešním systému a život více žít a méně na něj pouze vydělávat. Knihu si můžete pořídit i v cenově zvýhodněném balíčku společně s Katčinou první knihou Manifest disfrutalimu.

Kdo jste četli zmiňovaný Manifest, tak vám Kateřinu představovat netřeba. Pro ty z vás, kdo o ní slyšíte poprvé, Kateřina je průkopníkem životního směru, který pojmenovala jako disfrutalismus (ze španělského "disfrutar", neboli vychutnat si život). Nejedná se však o žádné konzumní radovánky, jak by se mohlo zdát. Kateřina ukazuje na vlastním příkladu, jak žít bohatý, produktivní a prostě radostný život prakticky bez peněz. Kromě toho umí témata naší moderní společnosti, kterých si většina nevšimne, ty umí velmi srozumitelně a se svým typickým humorem zasadit do kontextu.

Pro mě osobně je Kateřina od chvíle, co jsem objevil její manifest, jedním z důelžitých průvodců pro dnešní dobu. Málokdo umí tak dobře vysvětlit, co jsou to peníze, co dlu, co úrok nebo to, co člověk vlastně potřebuje ke šťastnému životu a jak si to obstarat jinak než tím, že na to člověk bude vydělávat nějakou bezduchou prací (tak, jak je to dnes běžné).

Málokdo umí tak dobře ukázat, jak místo "vydělávaní na život" prostě "žít".

Na stránkách knihy si můžete zalistovat ukázkou a začíst se, případně si poslechněte Kateřinu na videu.

Pokud vás kniha chytne za srdce, pomozte nám ji dostat k lidem, kterým by mohla posloužit. Díky!

Mějte se hezky a buďme ve spojení přes přes fejsbuk nebo zprávy ze života.